Mivel is kezdjem?! Talán azzal, hogy véglegesítettem a műtét időpontot… november 20.án műt a doki… és 19.én be kell feküdnöm! Jelzem nagyon nagyon félek…az olyan hamar itt van! 

És hogy gratuláljak a magyar EÜ-nek! Nekem kell vinnem a véralvadásgátlót a műtét elötti és utáni kezeléshez! 30 ampullányit… jelzem 10 ampulla orvos által felirva 3500 HUF! És ezen kívül még az orvos zsebébe is tegyek pénzt!!!! A mai eü-s túlélési startégia: Fizess, ha nem akarsz megdögölni!

Orvosi szakkifejezéssel a műtétem:

 VATS ill. sz.sz. Thoracthomia indokolt enucleatioval vagy takarékos recesszióval. A stílustól függöen bal lobectomia is szóba jön.

Na most legyél okos magyar ember! Én spec ettől a 2 kusza mondattól rosszul vagyok… jelzem tudom mi, micsoda, és azt mondom, hogy a lobectomiára nem szeretném ha sor kerülne, az ugyanis a bal tüdőlebeny eltávolitását jelenti. Hát most bízom mindenben, legfőképp az orvosokban, és azokban akik vigyáznak fentről rám, hogy erre nem kerül sor. Azt hiszem, még soha nem féltem ennyire. Ha eszembe jut, hogy műteni fognak a bőgés kerülget.

Lehet hülyeség, de kicsit készülök a legrosszabbra is. El akarom mondani mindenkinek, akit szeretek, hogy mennyire szeretem! Ha nem lesz semmi baj, akkor legalább tudni fogják, ha meg lesz vmi baj, akkor meg tudják, hogy szerettem őket!

Akkor lennék igazán nyugodt ha Endre is válaszolna a neki írt mailemre.

Még valami. Tegnap tudtam meg, hogy unokatesóm és családja is fenn volt a buszon ami nekiment Tiszafüreden a nyerges vontatónak! Unokatesóm gipszágyban fekszik, a középső gyerekének meg megrepedt a mája és a tüdeje! A másik 2 gyereknek meg a férjének az volt a szerencséje, hogy a busz közepén voltak, unokatesóm meg Peti viszont az elejébe! Igazából szorosan nem tartom velük a kapcsolatot, de akkor is aggódok kicsit értük!

Kerszapunak napról napra változik az állapota! Ma kifejezetten jól van. Másik nagy aggodalmam még ő. Ő mindig olyan erős volt…és most szörnyű így látni őt!!! Ha van fenn valaki, segítsen keresztapunak, hogy meggyógyuljon, Tudom, hogy ha ő meggyógyulna, az maga lenne a csoda, de akkor is!!! Tényleg kegyetlen és igazságtalan az élet! Nagyon!

Azt hiszem az elkövetkezendő 3 hétben ki fog derülni, hogy kik az igazi barátaim, és kik azok akikre tényleg számíthatok!

Próbálok majd egy új életet kezdeni… sőt! Új életet fogok kezdeni!!!!!! Harcolni fogok, és nem fogom feladni! De nagyon félek…

 

Minden harcos érzett már félelmet egy-egy csatától. Minden harcos csalt és hazudott már életében. Minden harcos indult már el olyan úton, melyet nem neki szánt a sors. Minden harcos szenvedett már jelenléktelen dolgok miatt. Minden harcos érezte már, hogy nem igazi harcos. Minden harcos követett már el hibát spirituális küldetése teljesítése közben. Minden harcos mondott már igent, mikor nemet akart mondani. Minden harcos bántott már meg olyan embert, akit szeret. Éppen ezért a fény harcosa: mert keresztülment mindezen, és mégsem vesztette el a reményt, hogy lehet jobb, mint az adott pillanatban. Paulo Coelho

 

 

 

Még valami... Gétának ma gyorsba intéztem egy szemészeti vizsgálatot drága optikusomnál, Lacinál... jajjj az a pasi de jól néz ki...meg tudnék érte bolodulni...ha nem tudnám hogy mire kellenek nekik a nők...na mind1... a lényeg h nem rossz pasi Laci...:P

A bejegyzés trackback címe:

https://redapple.blog.hu/api/trackback/id/tr56754020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása